Od ideje do izdelka: ARTY VOŠČILNICE NA PLATNU

Počasi prehajamo v jesenski del leta... vas že kaj zzzebe? ;)

Malo pred poletjem sta se name spomnila prijatelja, ki sem jima pred leti ustvarila sliko za poročno darilo. Tokrat pa sta želela podariti mladoporočencema "dinarčke", ampak na način, da mladima ostane spomin na ta dan... po možnosti na steni.
Predlagala sta, da naredim eno mini mandalo na katero bosta sama napisala lepo popotnico.



Ne vem kako je pri vas, pri meni se v takšnem trenutku obrne en "switch" na iskanje rešitve. In neskooooooooončno testiranje kaj deluje (kar je nekaj časa nadvse prijetno in zabavno, lahko pa se spremeni v "mess" in en kup več neuporabnega materiala). Seveda je bilo tako tudi tokrat. Naročnika sta bila vesela in zadovoljna z izvedbo, jaz pa sem pomislila, da mogoče pa nista edina, ki takole iščeta unikatno možnost obdarovanja. In čez počitnice je nastala, tadam tadam!
Arty voščilnica na platnu.









Všeč?

Naj jo opišem.
Platno je poslikano, po večini, v mešani tehniki (to pomeni, od akrilnih barv, takšnih in drugačnih bleščic in pisal, lesa, papirja... you name it). Seveda je lahko personaliziran / izdelana po želji naročnika. Odločila sem se, da to ne bo spreminjalo ceno izdelka (razen v primerih, da bi želeli res posebne sestavine/materiale na sliki, ki so že v osnovi dražji).
Kot vidite je na zadnjo stran pritrjena prazna papirnata voščilnica, ki jo zaprete / zavežete s trakom. Vanjo tako izlijete vse svoje želje obdarovancu. Da se ne hecate z zavijanjem, je vse lepo zapakirano v leseno šatuljo. Torej, želje prebrane, slika na steno, drobnarije pa v škatlo!

Trenutno je možno arty voščilnico naročiti v dveh velikostih:
platno s premerom 15 cm (pripadajoča šatulja 17x17cm) ali platno premera 20 cm (šatulja 21x21cm).  Čas izdelave je 7 delovnih dni. Aha, nisem še omenila, da je poštnina po Sloveniji free. Moje darilo vam.

Vsa vprašanja, želje ipd pa le pošljite na my8shadows@gmail.com
Vsekakor pa dobrodošli, da napišete tudi svoje misli tu spodaj.

Naj bo teden lep!

Martina xx

Comments

Popular Posts